Колку чини машината за пелети од биомаса?Колкав е излезот на час?

За машините за пелети од биомаса, сите беа повеќе загрижени за овие две прашања.Колку чини машината за пелети за биомаса?Колкав е излезот на час?Излезот и цената на различните модели на мелници за пелети се дефинитивно различни.На пример, моќноста на SZLH660 е 132 kw, а излезот е 1,8-2,0 т/ч;моќноста на SZLH860 е 220 kw, а излезот е 3,0-4,0 т/ч;нивните цени се дефинитивно различни.

1631066146456609

Постојат два вида машини за пелети од биомаса: машини за пелети со рамни матрици и машини за пелети со прстенести матрици.Меѓутоа, луѓето кои често обрнуваат внимание на машините за пелети треба да знаат.Разликата помеѓу рамната матрица и прстенестата матрица е во тоа што методот на пелетизирање е различен, а нивните калапи се различни.

Општите клиенти директно ќе прашаат „што е излезот од машината за пелети од биомаса?Колку чини машина за пелети за биомаса“.Земајќи го познат мобилен телефон како пример, производителите произведуваат различни модели или големини за да ги задоволат потребите на различни корисници, како што се 4,5 инчи, 5,5 инчи, 6,5 инчи и така натаму.Кога сакате да купите мобилен телефон, постојат различни модели или големини од кои можете да изберете.

Истото важи и за машината за пелети од биомаса.Во текот на производствениот процес, машината за пелети ќе произведува и опрема со различен излез.Како што се 500 кг на час, 1000 кг на час, 1,5 тони на час и така натаму.

Машините за пелети со различен излез се именувани со различни модели или големини.Кога сте подготвени да купите, производителот на машината за пелети треба само да ви препорача соодветна опрема според вашите барања.

1624589294774944

Во моментов, на пазарот има многу производители на машини за пелети, а цените на машините за пелети од биомаса се исто така многу различни.Но, генерално, цената на машината за пелети биомаса е неразделна од овие фактори, како што се излезот, квалитетот, пост-продажбата и така натаму.Квалитетот и материјалот на електричниот контролен кабинет на машината за пелети биомаса се исто така различни поради различните производители.Машините за пелети од биомаса со висок квалитет и одличен материјал не се евтини од ниту еден производител.

Само кога ќе се фокусираме на квалитетот и квалитетот, можеме да избереме исплатлива опрема за машини за пелети.За истиот производител, поскапа е машината за пелети за биомаса со ист квалитет и поголема моќност.Затоа, кога ќе прашате „колку чини машината за пелети од биомаса“, производителот прво ќе ве праша колку излез ви треба.

Ако треба да отидете кај производителот на машината за пелети Kingoro, можете да ја изберете опремата за машина за пелети за биомаса што ви одговара според вашиот излез.


Време на објавување: Мар-18-2022 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја