Среќна работа и здрав живот на сите вработени во Шандонг Кингоро

Обезбедувањето на физичкото и менталното здравје на вработените и создавањето среќна работна платформа е важна работна содржина на партискиот огранок на групата, Комунистичката младинска лига на групата и Синдикатот на Кингоро.

Во 2021 година, работата на Партијата и работничката група ќе се фокусира на темата „Грижа за здравјето на вработените“ и ќе преземе заеднички активности за спроведување на активностите за грижа за здравјето на вработените.

 

На 24 март, Шандонг Кингоро го одржа кварталниот состанок на синдикатот за 2021 година.На средбата присуствуваа претседателот, директорот и претставници на синдикатот.

На средбата беше споделено и известено за развојот на синдикатот во првиот квартал, за уредувањето на работата пред почетокот на здравствената куќа, за напредокот на физичкиот преглед на работничките на 8-ми март и за следната клучна работа на синдикатот.

640

По состанокот, сите доживеаја паметни апарати за мерење крвен притисок, магични огледала и друга опрема.Додека жалеа за интелигентните производи, тие ја доживеаја и грижата на компанијата за вработените.

微信图片_20210401100055

На 30-ти март, компанијата покани 3 лица, вклучително и потпретседателот Ванг од Институтот за истражување на јавно претприемништво во Шандонг за да спроведат „специјална обука за здрава колиба“, која вклучуваше „Спецификации за употреба на здрави колиби, знаење за теоријата на здравјето на TCM и интелигентен апарат за самопослужување за моксибусирање“. „Употребата на методот и практичното работење на теренската опрема“, сите слушаа внимателно и внимателно учеа.

微信图片_20210401100146

Љубовта е како сонце, ги загрева срцата на луѓето, здраво на пат, го загрева телото, го загрева срцето и го штити здравјето на вработените.Ова е насоката „ориентирана кон луѓето“.Машина за палети Kingoro.Раководството на компанијата, групните партиски ограноци, синдикатите и Комунистичката младинска лига ќе продолжат да го ставаат здравјето на вработените на прво место., Да се ​​исполни ветувањето за среќна работа за вработените.

 


Време на објавување: април-01-2021 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја