Канцеларијата за политички истражувања на општинскиот партиски комитет Џинан ја посети Машинеријата на Кингоро за истрага

На 21 март, Џу Хао, заменик-директор на Канцеларијата за истражување на политиката на Комитетот на општинската партија Џинан, и неговата придружба влегоа во групата Јубангјуан за да го истражат развојниот статус на приватните претпријатија, придружувани од главните одговорни другари на Канцеларијата за политички истражувања на Окружниот комитет , Окружно биро за индустрија и информации и окружен приватен економски развојен центар;Шандонг Јубанг Џинг Фенггуо, претседател на Yuanyuan High-end Equipment Technology Group, Сун Нингбо, генерален менаџер и Пан Ронгчанг, генерален директор на Fengyuan Roots Blower Co., Ltd. го претставија развојот на компанијата.

60a22b70-8c38-11eb-90b0-13ed45022a49

Џу Хао и неговата партија последователно го проверуваа центарот за забави и масовни активности Јубанѓуан и местото за производство.
Другарот Ју Хао детално дозна за процесот на развој и моделот на управување на компанијата и го потврди претприемачкиот модел на групата „внатрешна фисија“.Во моментов, Jubangyuan Group има Zhangqiu Fengyuan Machinery Co., Ltd. (Roots Blower), Shandong Kingoro Machinery Co., Ltd.Машина за пелети за биомаса), Shandong Bloer Intelligent Technology Co., Ltd. (машина за ласерско сечење), Shandong Fenyan Intelligent Five компании вклучуваат Technology Co., Ltd. (Internet of Things Ultrasonic Water Meter), Jinan Longgu Environmental Technology Co., Ltd. (Shanghe Production База), Shenzhen Jingzhilian Enterprise Management Consulting Co., Ltd. (Lean Management Consulting).

013e5cd0-8c3d-11eb-808c-89fe97c6c75d

Влегувајќи во местото за производство на работилницата, се појави линијата за производство на интелигентни пелети од биомаса.Генералниот директор Сун Нингбо претстави како производствената линија на машината за пелети Gingerui ја претвора биомасата од отпадот од суровина во процес на гориво со пелети со повисока вредност;, Отпадот од земјоделството и шумарството, ѓубрето и другата биомаса се претвораат во богатство.

2d8dd430-8c3f-11eb-808c-89fe97c6c75d

Под грижа и водство на лидери од сите сфери на животот, Kingoro Machinery Co., Ltd се придржува до корпоративните основни вредности на „ориентација кон клиентите, стремеж кон извонредност, размена на резултати, интегритет и win-win“, обезбедувајќи им на клиентите повеќе трошоци -ефективни производи и услуги и обезбедување платформа за раст за вработените.

 


Време на објавување: Мар-26-2021 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја